Header Ads

ads
Breaking News
recent

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Νέο μακελειό στην Κρήτη - Φόβοι για νέα βεντέτα


Νέο αιματηρό περιστατικό συγκλονίζει τη Κρήτη! Σύμφωνα με πληροφορίες, από πυροβολισμούς στο Τυμπάκι στη Μεσαρά έχουν τραυματιστεί τρία άτομα, ενώ στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς εχουν τραυματιστεί τρία άτομα τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. 


Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε...


στην κεντρική πλατεία του Τυμπακίου όπου ένας άνδρας σκόρπισε τον τρόμο!


Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τρία άτομα που φέρουν τραύματα στα πόδια, ενώ ο ένας είναι σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς το τραύμα είναι ψηλά στο μηρό. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το επεισόδιο έχει σχέση με την κόντρα δύο οικογενειών της περιοχής.


Συγκεκριμένα, ο δράστης είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγγενής της 14χρονης κοπέλας που έχει καταγγείλει στο παρελθόν ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις. Οι τραυματίες που είναι συγγενείς του νεαρού, βρίσκονταν στο κέντρο του Τυμπακίου όταν γαζώθηκαν από τις σφαίρες του δράστη.


Εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες, επικρατούν σκηνές αλοφροσύνης καθώς έχουν σπεύσει συγγενείς των τραυματιών. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και κυρίως στο άτομο που φέρει τα σοβαρότερα τραύματα.


Στην περιοχή επικρατεί πανικός ενώ αυτή την ώρα κινητοποιούνται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατευθύνονται στον τόπο του αιματηρού επεισοδίου, την ώρα που εκφράζονται φόβοι για κινήσεις αντεκδίκησης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που έγινε γνωστό το μακελειό, ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Μεσαράς, περίπου 100 αστυνομικοί έχουν τεθεί σε συναγερμό ενώ στην περιοχή σπεύδουν και αστυνομικές δυνάμεις από τον υπόλοιπο νομό.


Την ώρα που ο δράστης αναζητείται, οι αστυνομικές αρχές λαμβάνουν δρακόντια μέτρα ασφαλείας γύρω από τα σπίτια των πρωταγωνιστών προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα, από θερμόαιμους που ενδεχομένως θα θελήσουν να απαντήσουν.


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.