Header Ads

ads
Breaking News
recent

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακός-Φαρένσε 3-0 [VIDEOS]


Με ορισμένους από τους διεθνείς στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Φαρένσε στο πρώτο από τα τρία φιλικά επί πορτογαλικού εδάφους. Επόμενο φιλικό την Πέμπτη με τη Μπράγκα (22:45).
Ενας δραστήριος, ορεξάτος και επιθετικός Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την (αδύναμη) Φαρένσε. Δεν περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε σχεδόν από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.
Το 4-3-3 του Ζαρντίμ με τους Φετφατζίδη, Βλαχοδήμο, Σουμπίνιο και Πάντελιτς έβγαλε φάσεις και δημιούργησε κινδύνους για την εστία των Πορτογάλων, ενώ οι Καραγκούνης, Χολέμπας, Παπάζογλου και Σιόβας (στην άμυνα) και οι Μοντέστο, Τάτος στο κέντρο δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από μία ομάδα που δεν είχε τον τρόπο να φανεί επικίνδυνη.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 39ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάντελιτς, αν και νωρίτερα είχε τις ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα, ιδίως με τον Σέρβο επιθετικό.


Στο δεύτερο μέρος ο Ζαρντίμ προχώρησε σε αλλαγές, με τον Λυκογιάννη να δείχνει ξεψάρωτος και να ξεχωρίζει και τον Ολυμπιακό να παραμένει μία ταχύτητα πάνω από την πορτογαλική ομάδα.
Βέβαια, καλή κυκλοφορία (σε σχέση με το πρώτο μέρος) δεν είχε, αλλά είχε τους Αμπντούν και Μήτρογλου, οι οποίοι δημιουργούσαν αρκετά ρήγματα και αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια θα βλέπαμε κι άλλο γκολ. Αυτά τα είδαμε προς το τέλος και συγκεκριμένα από τον Αμπντούν (πάλι με πέναλτι) και τον ίδιο παίκτη λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90', μετά το λάθος του Φρέιτας.




Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:
Κάρολ (46' Μέγκιερι), Καραγκούνης (46' Τοροσίδης), Παπάζογλου (46' Μανωλάς), Σιόβας (46' Ντιελνά), Χολέμπας (46' Ποτουρίδης), Μοδέστο (46' Φέισα), Τάτος (46' Μανιάτης), Σουμπίνιο (46' Λυκογιάννης), Βλαχοδήμος (46' Αμπντούν), Φετφατζίδης (46' Ντιόγκο), Πάντελιτς (46' Μήτρογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.