Header Ads

ads
Breaking News
recent

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με Ραπίντ – Εκτός Ευρώπης ένα χρόνο!


Εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με Ραπίντ – Εκτός Ευρώπης ένα χρόνο!



Η UEFA τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ραπίντ Βιένης στο γήπεδο της Τούμπας, με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό, μονοετή αποκλεισμό από την Ευρώπη με τριετή αναστολή και πρόστιμο 150.000 ευρώ.
Η εισήγηση του εισαγγελέα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για τα έκτροπα της περασμένης Πέμπτης έγινε αποδεκτή από την πειθαρχική επιτροπή κι έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχεται έναβαρύτατο πλήγμα, τόσο στον οικονομικό τομέα, αλλά και σε αυτόν της ψυχολογίας.
Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έχει το δικαίωμα της έφεσηςμέσα στο επόμενο τριήμερο και το πιθανότερο είναι πως θα κάνει χρήση αυτού.
Η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ σημαίνει πως εφόσον η ομάδα του Γιώργου Δώνη προκριθεί εις βάρος των Αυστριακών στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (μεθαύριο είναι η ρεβάνς στη Βιέννη), τότε θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της. Εάν αποκλειστεί η ποινή θα ξεκινήσει να ισχύει από την επόμενη σεζόν και με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στο εξής οι οπαδοί του συλλόγου θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση καλής συμπεριφοράς, διότι εφόσον παρεκτραπούν εντός της επόμενης τριετίας, τότε ο ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.