Header Ads

ads
Breaking News
recent

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012


Ρεζιλια των σκυλιων!!!

Υπουργός δικαιοσύνης ξέρει να φτιάχνει νόμους να αποφυλακιστούν δήθεν μεχρι την 5 αιτία γα να βγάλει τον απατεώνα τον( Παπά την λίγδα)! Που όπου τον αγγίξεις θα λερωθείς! Άγιος άνθρωπος, να μην ξεράσει αυτά που ξέρει!!! Κόρακας Κοράκου μάτι δεν βγάζει! Οι απατεώνες μεταξύ τους καλύπτονται, όσοι δεν καλύπτονται από την προδοτική ασυλία!!!  Εκκλησία και κράτος, γενίτσαροι, οι μεγαλύτεροι νταβατζήδες μετά την επανάσταση του 1821! Ποιος πατριώτης θα τα χωρίσει;;;;; Άρε Κολοκοτρώνη τσάμπα σκοτώθηκες. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Απίστευτο!Το Γενικό Λογιστήριο έχασε τον φάκελο για τις γερμανικές κατοχικές αποζημιώσεις!

   Την συγκρότηση κοινοβουλευτικής Επιτροπής, με αντικείμενο την τεκμηρίωση και προώθηση του ζητήματος των γερμανικών κατοχικών οφειλών, αποφάσισαν οι Επιτροπές Οικονομικών και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη δεύτερη σχετική, κοινή συνεδρίασή τους.
    Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε στη συνεδρίαση από τους υπουργούς Εξωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών, οι οποίοι επανέλαβαν πως το ζήτημα της διεκδίκησης των κατοχικών οφειλών παραμένει ανοικτό και θα ασκηθεί «εν ευθέτω χρόνω, όποτε κριθεί αυτό αναγκαίο». Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής και άλλοι βουλευτές είχαν ζητήσει να προσέλθουν στη συνεδρίαση τόσο οι πολιτικοί αρχηγοί όσο και ο Πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.