Header Ads

ads
Breaking News
recent

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

«Αποθέωση»! Η ΑΕΚ στα… ουράνια – Ο Μάνταλος σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή

«Αποθέωση»! Η ΑΕΚ στα… ουράνια – Ο Μάνταλος σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή | Newsit.gr
– Η προσμονή 24 ετών -χωρίς πρωτάθλημα- για την ΑΕΚ έλαβε και επίσημα τέλος
– Η Ένωση υλοποίησε τον στίχο «πέρασε η μπόρα, πέρασε» και σήκωσε την κούπα της φετινής Superleague
– Μέσα σε μια κατακίτρινη Ριζούπολη ο Πέτρος Μάνταλος ύψωσε στον ουρανό την κούπα του πρωταθλητή (12ο για την ΑΕΚ) και έδωσε το έναυσμα για «τρελούς» πανηγυρισμούς
– Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα στο τελευταίο της φετινό ματς για το πρωτάθλημα και πλέον… κοιτάζει τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Από το «Επιστρέφουμε» και το «Ερχόμαστε» στο «Είμαστε πια πρωταθλητές»! Μια αντίστροφη πορεία για την ΑΕΚ γεμάτη δάκρυα, χαμόγελα, πείσμα και… πάντα με τον κόσμο στο πλάι της! Το όνειρο έγινε πραγματικότητα 24 χρόνια μετά.
Με εξαιρέσεις τις «ανάσες» που έπαιρνε από τις κατακτήσεις 6 κυπέλλων, κάποιες βραδιές θριάμβων και κάποιους παίκτες που κόσμησαν με την παρουσία τους τις ομάδες που δημιούργησε, τα τελευταία 24 χρόνια της ΑΕΚ ήταν μια τεράστια δοκιμασία για όσους αγάπησαν και βρέθηκαν δίπλα της.
Η Ένωση βίωσε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λοιδορήθηκε από τους αντιπάλους της, γνώρισε βαριές ήττες, υποβιβάστηκε στην Γ΄ κατηγορία, έπαιξε σε έδρες που απλά μέχρι τότε.. περνούσε απ’ έξω, αλλά τώρα ήρθε η ώρα της «εκδίκησης» και της χαράς.
Η φετινή ΑΕΚ προκάλεσε πολλά και έντονα συναισθήματα στους φίλους της –και όχι μόνο- και απέδειξε πως η επιστροφή της στη Superleague ήταν μόνο η αρχή! Η κατάκτηση της ήταν ο μεγάλος στόχος, που έγινε πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.