Header Ads

ads
Breaking News
recent

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Υπάρχει ακόμα ελπίδα: Ύψωσαν Ελληνική σημαία 600 τ.μ στην Αλεξανδρούπολη (Βίντεο)

Υπάρχει ακόμα ελπίδα: Ύψωσαν Ελληνική σημαία 600 τ.μ στην Αλεξανδρούπολη (Βίντεο)
Τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία δεν είναι μόνο Οικονομικά.
Οι σύγχρονοι Έλληνες, φαίνεται πως έχουν ξεχάσει την Ιστορία τους διότι τους χαρακτηρίζει μια παθητικότητα.
Βέβαια αυτή η παθητικότητα μετατράπηκε σε οργή και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία.
Στην χώρα μας αυτή την εποχή κυριαρχεί το συναίσθημα της απελπισίας, διότι οι απανωτές ήττες σε όλα τα Εθνικά θέματα, μας έχουν «χαμηλώσει» το ηθικό. Το θετικό της όλης κατάστασης είναι ότι υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις, οι οποίες όπως πάντα κάνουν την διαφορά.
Στην Αλεξανδρούπολη, ύψωσαν μια τεραστίων διαστάσεων Ελληνική σημαία στο πλαίσιο του εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης. Η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών, ο στρατός αλλά και οι πρόσκοποι, δούλεψαν όλοι μαζί ώστε να αντικρύσουμε τις εικόνες που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.
Οι παραπάνω εικόνες, κάνουν υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Η ύψωση της Ελληνικής σημαίας των 600 τ.μ. στέλνει ένα μήνυμα στους  εχθρούς της πατρίδας.
Έχουμε πολλά προβλήματα αλλά είμαστε ακόμα εδώ και δεν τα παρατάμε!
Είναι βέβαιο ότι όλοι αυτοί που θέλουν να μας δούνε με το κεφάλι κάτω, θα απογοητευτούν πολύ. Μπορεί λοιπόν να έχουμε γίνει αρκετά παθητικοί αλλά την κατάλληλη ώρα θα ορθώσουμε το ανάστημά μας. Όσο υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, θα υπάρχει ελπίδα.
Ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, σε όλη την Ελλάδα.
Αν και η χώρα μας έχει μπει για τα καλά στην Νέα Εποχή της δήθεν προόδου, υπάρχουν ακόμα πολλοί Έλληνες οι οποίοι δεν δέχονται να σκύψουν κάτω το κεφάλι τους και να δεχτούν τις επιταγές του Παγκόσμιου συστήματος εξουσίας, το οποίο δεν επιθυμεί να υπάρχει ζωντανό το ελεύθερο πνεύμα των Ελλήνων.
Όσο υπάρχει Ελλάδα, υπάρχει και ελπίδα αφού σε αυτό τον τόπο έλαβαν χώρα τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρώπου και αυτό δεν θα πρέπει να το ΞΕΧΝΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.