
Υλικά
Για 2-4 άτομα
Για 2-4 άτομα
3 φλιτζάνια βρασμένο κρύο ρύζι
4 τομάτες σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα
5 ψιλοκομμένα φιλέτα αντσούγιας
1 χούφτα ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 χούφτα ψιλοκομμένη κάππαρη
1 χούφτα ρόκα χοντροκομμένη
1 κκουταλάκι της σούπας τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
Ελαιόλαδο
Ξίδι
4 τομάτες σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα
5 ψιλοκομμένα φιλέτα αντσούγιας
1 χούφτα ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 χούφτα ψιλοκομμένη κάππαρη
1 χούφτα ρόκα χοντροκομμένη
1 κκουταλάκι της σούπας τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
Ελαιόλαδο
Ξίδι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε τα υλικά και μετά πασπαλίζουμε το φιστίκι.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
ΠΗΓΗ: sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου