Header Ads

ads
Breaking News
recent

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ίβκοβιτς: «Αυτό που μένει είναι οι άνθρωποι»

Ίβκοβιτς: «Αυτό που μένει είναι οι άνθρωποι»
Το βραβείο του καλύτερου προπονητή -και- στην Ευρωλίγκα ήταν για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς η… επιβράβευση για μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και τίτλους. Και βέβαια το γεγονός πως με την επιστροφή του επανέφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Ο ίδιος σχολίασε τη διάκρισή του από την Ευρωλίγκα σε σερβικό Μέσο «sportske.net» και έκανε λόγο για τιμή. Ωστόσο εκείνο που ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως δεν ξεχνά και δεν παραβλέπει όλους όσοι ήταν δίπλα του!
Χαρακτηριστικά είπες πως «Αποτελεί μεγάλη τιμή, αυτό το βραβείο, αλλά είναι πρόκληση για μένα να συνεχίσω καλά. Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που το πήρα και τώρα αυτό το βραβείο έρχεται από την ίδια ομάδα. Είναι μία αναγνώριση για μένα ότι έκανα κάποια πράγματα όλα αυτά τα χρόνια»
Και συνέχισε λέγοντας πως «Φυσικά δεν θα είχα πετύχει, χωρίς να έχω εξαιρετικούς παίκτες και υπέροχο μάνατζμεντ. Αυτό το βραβείο θέλω να το μοιραστώ με όλα τα μέλη της ομάδας και φυσικά με τους συνεργάτες μου, γιατί ό,τι μένει δεν είναι ο τίτλος, αλλά οι άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.