Υλικά:
(4 ποτήρια)
1/2 καρπούζι καθαρισμένο
χυμό από 2 στημένα πορτοκάλια
χυμό από 2 στημένα λάιμ
100ml τεκίλα el Jimador Blanco
50ml Tia Maria
Πάγο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε το καρπούζι από φλούδες και κουκούτσια και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια το πολτοποιείτε μαζί με τους χυμούς λάιμ και πορτοκάλι στο μπλέντερ. Μεταφέρετε το μείγμα σε κανάτα αφού πρώτα το περάσετε από λεπτό σουρωτήρι.
(4 ποτήρια)
1/2 καρπούζι καθαρισμένο
χυμό από 2 στημένα πορτοκάλια
χυμό από 2 στημένα λάιμ
100ml τεκίλα el Jimador Blanco
50ml Tia Maria
Πάγο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε το καρπούζι από φλούδες και κουκούτσια και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια το πολτοποιείτε μαζί με τους χυμούς λάιμ και πορτοκάλι στο μπλέντερ. Μεταφέρετε το μείγμα σε κανάτα αφού πρώτα το περάσετε από λεπτό σουρωτήρι.
Προσθέστε τεκίλα και TiaMaria και ανακατέψτε καλά. Τέλος, αφήστε το κοκτέιλ στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα και σερβίρετε το σε ψηλό ποτήρι με μπόλικο πάγο, διακοσμώντας με φέτες ή κομμάτια από καρπούζι.
Από το: foodzine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου