Header Ads

ads
Breaking News
recent

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ η Λούκα Κατσέλη

thumb
Τα κόμματα της Αριστεράς, αλλά με διατύπωση τέτοια που θα παραπέμπει στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ζητήσει να υπερψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Λούκας Κατσέλη σύμφωνα με πληροφορίες.
Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, που ως γνωστόν αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές, αλλά να αναλάβει από τώρα πρωτοβουλία για μετεκλογική συνεργασία των κομμάτων της αριστεράς και των Οικολόγων, θα «δείξει» ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 17ης Ιούνη, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία.

Στο πλαίσιο αυτό, ηδη υπήρξε συνάντηση με την Ιωάννα Κοντούλη των Οικολόγων Πράσινων, ενώ προσεχώς αναμένεται να συναντηθεί και με τον Φώτη Κουβέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Συνάντηση με Τσίπρα
Για τον ίδιο λόγο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και της Λούκα Κατσέλη, σήμερα Τετάρτη (12:30) στα γραφεία του ΣΥΝ στην Κουμουνδούρου.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο «της υλοποίησης της απόφασης της 1ης πανελλήνιας συνάντησης στελεχών του κόμματος για συστράτευση όλων των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων και επίτευξης προγραμματικής σύγκλισης με στόχο μια προοδευτική διακυβέρνηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.