Header Ads

ads
Breaking News
recent

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αποxωρεί από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιαννακόπουλος

Αναζητώντας προφανώς ένα πόστο που δεν θα τον καλεί μόνιμα ο Αθλητικός δικαστής και η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων αποφάσισε να παραχωρήσει τη θέση του προέδρου σε άνθρωπο της εμπιστοσύνης του
Την αποχώρησή του από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης .
Αναζητώντας προφανώς ένα πόστο που δεν θα τον καλεί μόνιμα ο Αθλητικός δικαστής και η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων αποφάσισε να παραχωρήσει τη θέση του προέδρου σε άνθρωπο της εμπιστοσύνης του , που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός, και να παρακολουθεί αλλά και να εκφράζεται χωρίς άγχος στα παιχνίδια της ομάδας του
«Δεν θα είμαι πρόεδρος. Θα υπάρχει ένα ΔΣ που ο καθένας θα έχει το ρόλο του. Θα είναι άνθρωποι μέσα από τον Παναθηναϊκό που αγαπάνε και ξέρουν να τρέχουν το σύλλογο» είπε χαρακτηριστικά ενώ επικαλέστηκε και έλλειψη χρόνου λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Αναφέρθηκε επίσης στο νέο τεχνικό της ομάδας Ντούσκο Ιβάνοβιτς «Ο κ. Ιβάνοβιτς θα βοηθήσει την ομάδα να γίνει ξανά ελληνική. Ο κόουτς θα σας δώσει ο κ. Ιβάνοβιτς για τις μεταγραφές. Να πω ότι ουδέποτε ανακατεύτηκα με το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Αυτές τις δύο σεζόν, μόνο δύο παίκτες πήραμε εμείς
Αναφορικά με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη είπε «ο Αλβέρτης είναι στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Ξέρει τι πρέπει να κάνει και πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε. Κατακτήσαμε έναν ακόμα τίτλο. Φυσικά και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Είτε ως μάνατζερ, είτε ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα είναι παρών».
Ασφαλώς δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά στους αδελφούς Αγγελόπουλους και στην μεταξύ τους κόντρα «Μου επιτέθηκαν μετά τον τελικό του Κυπέλλου του 2013. Αυτοί επιτέθηκαν, όχι εγώ. Όταν ανέλαβα έλεγα πόσο θετικό είναι να βρίσκονται στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Δεν έχει βρεθεί κανένας να επέμβει ενώ η ευαίσθητη ΕΦΙΠ με καλεί εμένα με κάθε ευκαιρία».
Μάλιστα δήλωσε μετανιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον 3ο τελικό «Έπρεπε να μην πω κάποια πράγματα. Είναι κάτι που έχω μετανιώσει οι δηλώσεις μου μετά τον τρίτο τελικό. Δεν έπρεπε να τις κάνω on camera και δεν έπρεπε να τις πω καθόλου. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που έγιναν από μέρους μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comments system

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

sigma-2
Από το Blogger.